Utbildningen ”Ekoturism i praktiken” står i fokus för Landsbygdsnätverket!

Den 26 november är det dags för årets Landsbygdsgala och samma dag genomförs höstens stora träff inom Landsbygdsnätverket. Ett av träffens teman är att ta tillvara lärdomarna från vårt arbete med utbildningen ”Ekoturism i praktiken” som utnämndes till Årets landsbygdsprojekt 2010!

Under dagen kommer Henrik Wester tillsammans med forskare att reflektera över erfarenheter som är värdefulla för andra att ta del av. Tanken är även att seminariedeltagarna ska vara med och ställa frågor och reflektera.

Några av de frågor som kommer att tas upp
* Du har betonat att utbildningen måste vara del av något större. Hur menar du? Berätta vad som är de större skeendena och sammanhangen.
* Ni har tydligen anlitat många lokala kompetenser. Berätta varför det är viktigt och vad det betytt i just ert projekt.
* Vilka förutsättningar och förhandskunskaper har ni gett era föreläsare? Är praktiska erfarenheter viktigare är akademiska rapporter?
* Vilken är din ”berättelses” viktigaste bidrag tycker du?

Nätverksträffen sker på Piperska muren, Kungsholmen i Stockholm. På kvällen deltar flera i nätverket på Landsbygdsgalan där årets Ullbaggar deltas ut. Teatermaskinen är en av de nominerade från Västmanland, blir de årets Årets landsbygdsprojekt?

Se filmen om Teatermaskinens projekt.

Följ dagen på Twitter under hashtag #LBG2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s