Projektledare för Hållbar besöksnäring sökes!

Västsvenska Turistrådet har fått Tillväxtverkets uppdrag att leda projektet Hållbar Besöksnäring. Hållbar Besöksnäring utvecklar ett integrerat kvalitets- och hållbarhetssystem för hela Sveriges besöksnäring. Det omfattar initialt både boende och upplevelser. Utvecklingen av systemet bygger på kunskap och erfarenheter från de mest erfarna inom området såväl i Sverige som internationellt. Under år 2012 har de 100 första svenska företagen som medverkar i det nya systemet bedömts. Utvecklingen av systemet har pågått sedan 2009 och en nationell lansering är planerad till år 2015.

vastsvVi erbjuder
En mycket viktig och central roll för det mest prestigefulla projekt som drivs inom svensk besöksnäring just nu. Det är ett utmanande och komplext projekt som kommer att påverka och förändra hela besöksnäringen och skapa stora positiva effekter för branschen i Sverige.

Som projektledare är du ansvarig för att leda och driva projektet framåt inom ramen för projektmål och budget. Du har också det övergripande ansvaret för projektets kommunikationsplan och relationen till ett stort antal nationella och internationella intressenter. Du skall även driva utformningen av den framtida ”målorganisationen” till vilken projektet skall övergå och drivas vidare inom efter projektets avslut. Rollen är organisatoriskt placerad på Västsvenska Turistrådet och du rapporterar till dess VD och till projektets styrgrupp. Ditt ansvarsområde täcker hela Sverige och det finns projektmedarbetare på flera olika orter.

Kvalifikationer
* Drivit större projekt och/eller verksamhet inom tjänstesektorn
* Bred och gedigen ledarerfarenhet med resultat- och personalansvar
* Väl förtrogen med kommunikationsarbete och kommunikationsstrategier
* Erfarenhet av affärsutveckling

Projektet är ett omfattande samverkansprojekt och detta ställer stora krav på dig som person. Du är en prestigelös och naturlig ledare med mycket stark drivkraft och välstrukturerat arbetssätt. Som person är du en stark relationsbyggare, socialt kompetent och är stresstålig. Projektet involverar internationella intressenter och det är viktigt med en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Bengt Olander på K2 Search, tel. 031-788 14 65 eller Sara Derneryd, tel. 031-788 14 61. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Vi ser fram emot din ansökan, urval sker löpande. Sök tjänsten på www.k2search.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s