Zoomcamp vinnare av Innovationsstipendiet i Stockholm

-Det känns jättekul att få det här priset och det gör att jag får lite hjälp att kicka igång mitt Zoomcamp vid Lida, säger en glad Philip Callerstrand. 

Zoomcamp -innovationZoomcamp har precis lanserat ett nytt koncept som heter Kodjägarna. Kodjägarna är en utbildning i kommunikation och samtidigt en tävling där lag möter varandra i en spännande kodjakt. Se filmen här.

Zoomcamp AB är ett svenskt företag utvecklar och säljer ZoomUphill en eldriven fyrhjuling som har revolutionerande köregenskaper i svår terräng, snö och sand. ZoomUphill är klassad som cykel klass III och får köras utan körkort eller förarbevis utan åldersgräns. Under 15 år är det krav på hjälm. ZoomUphill får framföras på cykelbana, väg och off-road. ZoomUphill är ett tyst, säkert och miljövänligt alternativ till bensindrivna fyrhjulingar för persontransport och erbjuds som ett nöjesfordon för eventföretag och besöksnäringar samt som ett fantastiskt verktyg för att tillgängliggöra natur och mark för personer som upplever svårighet att gå i terräng. Zoomcamp AB – A free mind in motion

Stockholms stads Innovationsstipendium har till uppgift att stimulera innovationskraften bland företag och individer i vår stad och premiera och stimulera idérika personer att gå vidare och kommersialisera sina idéer. I potten finns 375 000 kronor. Stipendierna har delats ut sedan 1985.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s