Är det du som kommer att revidera den nationella strategin? Projektledare sökes!

Svensk Turism AB är, tillsammans med Näringsdepartementet, ägare till VisitSweden AB vars uppgift är att skapa ett ökat resande till Sverige. Svensk Turism AB ägs av ca 170 företag och organisationer som i sin tur representerar tiotusentals företag i den svenska besöksnäringen.

bild-sverigeSvensk Turism AB är bärare av den nationella strategin för en hållbar utveckling av besöksnäringen. Strategin har som mål att fördubbla den svenska besöksnäringen till 2020 och etablera den som en ny basnäring. Det är mot denna bakgrund som styrelsen för Svensk Turism AB inrättar en tjänst som projektledare, som jämte ordförande, skall arbeta för att utveckla, revidera, följa upp och kommunicera kring den nationella strategin.

Huvudsakliga ansvarsområden
Som projektledare för den nationella strategin kommer du att ansvara för att genomföra direktiv från styrelsen och kontinuerligt hålla dig själv, styrelsen och näringen uppdaterad om aktuella projekt inom besöksnäringens destinationsutveckling. I det ingår att regelbundet ha kontakt med projekten, med andra aktörer inom området samt med näringens företrädare. Vid behov ska du sätta samman och leda referensgrupper.

Du kommer även att följa upp och informera/kommunicera om hur besöksnäringsstrategin implementeras och genomförs inom den svenska besöksnäringens olika delbranscher samt uppdatera och revidera den nationella besöksnäringsstrategin 2020.

Att ansvara för och uppdatera Svensk Turism information och delaktighet på nätet ingår i tjänsten likväl som att utarbeta och distribuera nyhetsbrev om den nationella besöksnäringsstrategins utveckling.

Det ingår också i rollen att utarbeta verksamhetsplan, budget och prognos för Svensk Turism inom tilldelad ekonomisk ram och tidsram för arbetet med strategin samt att sammanställa styrelserapport enligt mall varje månad rörande viktiga händelser inom arbetet med strategin.

Projektanställning under ett år med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast möjligt.

Läs mer på http://hammerhanborg.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s