Ett nytt år med en verksamhetsplan som fokuserar på en mer lönsam besöksnäring

Västmanlands Kommuner och Landsting (VKL) stödjer utvecklingen av en hållbar och mer lönsam besöksnäring i Västmanlands län och Stockholm-Mälardalsregionen.

vb_13_omslagEn hållbar besöksnäring definieras som ”En näring som med uthållig lönsamhet levererar upplevelser som motsvarar eller överträffar besökarens förväntningar och som ger samhället ett mervärde utan att äventyra de gemensamma resurserna för kommande generationer”.

Turismfunktionens insatser utgår ifrån de krav och förväntningar som ställs av kunderna på utvalda marknader. Insatserna sker med ett tydligt affärsfokus tillsammans med dem som målmedvetet utvecklar hållbara verksamheter.

Övergripande kvalitativa mål
* Att vara den självklara partnern för företag, organisationer och kommuner som utvecklar en hållbar besöksnäring i Västmanlands län och Stockholm-Mälardalsregionen.
* Att vara en inspiratör, mötesplats och en resurs vid utveckling av nya och befintliga turistföretag, besöksmål och destinationer.

Läs mer i Verksamhetsplanen för 2013.

2 responses to “Ett nytt år med en verksamhetsplan som fokuserar på en mer lönsam besöksnäring

  1. En bra plan och bra ett mycket initiativ att lägga ut det på nätet så fler turistorganisationer kan ta del av det i sitt egna utvecklingsarbete.

    En speciellt uppåtriktad tumme till Er strävan att göra branchen mer lönsam, genom att vara bättre och effektivare i sitt arbete.

    Benny Tator/
    http://www.attraktionsbyrån.nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s