Ny försäljningsansvarig för Västerås Convention Bureau

Sofie Tervaniemi har utsetts till försäljningsansvarig för nybildade Västerås Convention Bureau.

Sofie TervaniemiSofie har under många år varit verksam inom mötesindustrin. Hon har en bred erfarenhet av att arbeta med försäljning och marknadsföring inom området och har tidigare arbetet både inom Malmö Turisms samt Visit Luleås Convention Bureauer.

– Efter en rekryteringsprocess med 40-talet ansökningar har vi kommit överens med Sofie Tervaniemi som försäljningsansvarig för Västerås Convention Bureau (CVB). Mitt intryck av Sofie som tidigare flyttat till Västerås är att hon är en person som vet vad CVB verksamheten går ut på och vad som krävs framöver. Med det engagemang hon uppvisar inför uppgiften och de goda referenser hon fått, finns det alla förutsättningar för ett lyckat resultat säger Conny Petrén, tf vd Etablering Västerås AB.

– Genom sin bakgrund och erfarenhet av att arbeta inom convention bureauer i Sverige kommer Sofie att tillföra Västerås kunskap och kompetens inom området och därmed flytta fram Västerås position ytterligare som en av de ledande mötesdestinationerna i Sverige säger Sussie Ax, representant för Hotellgruppen i Västerås.

Sofie Tervaniemi tillträder sin tjänst den 15 februari.

– Det ska bli en rolig och spännande utmaning att få vara med och starta upp Västerås Convention Bureau. Jag är övertygad om att vi kommer att nå stora framgångar med att få fler möten förlagda till Västerås säger Sofie.

Västerås Convention Bureau har i uppdrag är att arbeta med försäljning och marknadsföring av Västerås som mötesdestination för nationella och internationella möten, kongresser och konferenser samt events. Västerås Convention Bureau är ett partnerskap mellan aktörer inom mötesindustrin och en del av Västerås & Cos verksamhet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s