Lär dig laga mat utomhus i vintermiljö den 13-14 mars 2013 (SISTA ANMÄLAN 28/2)

Utomhusmåltider – ett lyft för naturturismen. Upplevelser i naturen lockar många turister till Sverige. Genom att kombinera natur med måltider kan du skapa lönsamma produkter. Vi lär dig hur – bland annat med hjälp av en medarbetare på Noma, världens bästa restaurang.

SK_15610Vi har tagit fram branschriktlinjer för matlagning utomhusEkoturismföreningen, ägare av riktlinjerna, skriver i sitt nyhetsbrev att de är ”en mycket viktig arbetsseger för svensk natur- och ekoturism, som ger naturturismföretagare och livsmedelsinspektörer en gemensam plattform utifrån enkla och väl anpassade riktlinjer. Därmed skapas lysande möjligheter för attraktiva måltidsupplevelser i vår natur.”

Nordens främsta experter lär dig livsmedelssäkerhet och hur du lagar mat av högsta klass i naturen. Välkomna är t ex turistföretagare, mathantverkare, krögare, lantbrukare, bygdegårdar eller du som har annat landsbygdsföretag. Du måste finnas i Stockholms, Södermanlands, Västmanlands eller Örebro län.

Läs mer och anmäl dig enligt inbjudan senast den 28 februari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s