Swedish Welcome – är du en av de sju?

Vi söker sju personer till en helt ny yrkeskår -professionell gäst. Vill du jobba som rådgivare och uppleva Sverige på arbetstid?

Tänk dig att jobba som turist och vara avlönad för att göra sådant som andra människor betalar för. Det är vardagen för rådgivarna i Swedish Welcome.

Swedish Welcome -rådgivare
Har du vad som krävs?
Swedish Welcome är en livsstil, en filosofi, ett förhållningssätt OCH en metod. Metoden är pedagogisk och tydlig, och genererar rapporter som är begripliga, hanterbara och meningsfulla för de företag som har testats. Att få besök av en rådgivare från Swedish Welcome är ofta en aha-upplevelse. De spontana lovorden talar sitt tydliga språk:

”Äntligen ett system som gör nytta”
”Nu förstår jag vad vi ska göra”
”Det här ska vi börja jobba med direkt. Idag.”

Nu ska Swedish Welcome göras tillgängligt för hela Sverige. Vi kommer att hjälpa hundratals företag inom svensk turism till bättre gästupplevelser och en hållbar utveckling. Våra rådgivare ska tillsammans med företagen skapa en bransch som är ännu mer kundorienterad, nyfiken och kvalitetsmedveten. Och som visar vägen till en hållbar turismutveckling.

Känner du dig manad? Vill du veta mer? Gå in på http://www.swedishwelcome.se/article/har-du-vad-som-kravs, läs mer, titta på filmerna och gör färdighetstestet senast den 14 april!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s