Lär dig allt om säkra utomhusmåltider – Vad får man och vad får man inte göra? (SISTA ANMÄLAN 12/4!)

Välkommen till en intensiv kursdag om säker matlagning utomhus. Vi har tagit fram branschriktlinjer för matlagning utomhus som gör det lätt för dig som entreprenör att följa lagar och regler.

SK_11932Nordens främsta experter lär dig livsmedelssäkerhet och hur du lagar mat av högsta klass i naturen. Välkomna är t ex turistföretagare, mathantverkare, krögare, lantbrukare, bygdegårdar eller du som har annat landsbygdsföretag. Du måste finnas i Stockholms, Södermanlands, Västmanlands eller Örebro län.

Läs mer och anmäl dig enligt inbjudan senast den 12 april.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s