Västerås Convention Bureau söker en projektledare

Västerås Convention Bureau är en icke vinstdrivande organisation med uppdrag att marknadsföra Västerås som mötesstad och bidra till att öka antalet möten som genomförs i staden. Detta görs genom att aktivt bearbeta nyckelpersoner som kan påverka att deras företag, förening eller organisations möte arrangeras här. I kontakten med kunder är Västerås Convention Bureau en kostnadsfri och neutral part som representerar hela stadens utbud.

Västerås&Co -loggaVästerås Convention Bureau är ett partnerskap mellan aktörer inom den lokala mötesindustrin och en del av Västerås & Cos verksamhet. Västerås & Co ska bidra till att stärka Västerås attraktionskraft som leder till att fler vill besöka, etablera sina företag och att fler vill bosätta sig och arbeta i staden. Västerås & Co tillhör Västerås stads bolag Etablering Västerås AB.

Vi söker en projektledare med kundansvar som kan etablera och utveckla kundrelationer för Västerås Convention Bureau. I rollen ingår att aktivt påverka fler att förlägga sina möten till Västerås. Du kommer att stötta och rapportera till den ansvarige för Västerås Convention Bureau.

Uppdraget omfattar:
– Bearbeta och kartlägga mötesplanerare och beslutsfattare
– Underlätta för mötesplanerare att förlägga möten i Västerås
– Fungera som koordinator mellan mötesplanerare och lokalt mötesrelaterade företag
– Ge råd och vägledning vid förfrågningar om möten i Västerås
– Koordinera marknadsaktiviteter
– Planera och delta på mässor och workshops
– Planera och genomföra visningsresor

Kvalifikationer
Vi söker främst dig som har kunskaper och erfarenhet av mötesindustrin eller destinationsutveckling. Det är meriterande om du har kontakter inom näringslivet och högskolan i Västerås. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tjänsteförsäljning kopplat till mötesindustrin, samt har arbetat på en Convention Bureau eller hos en kongressarrangör. Meriterande är även projektledning inom aktuell bransch.

För att passa in i rollen ser vi att du är starkt resultatorienterad med stort fokus på kunder, samarbete och relationer. Du måste även vara självgående och strukturerad, tycka om att ha många projekt igång samtidigt och att möta nya människor. Detta innebär en förmåga att kunna arbeta flexibelt och strategiskt.

Vi ser att du har en högskoleutbildning med inriktning mot marknadsföring eller motsvarande med flera års erfarenhet av tjänsteförsäljning, helst inom mötesindustrin. Det är meriterande om du har goda kunskaper om vad Västerås har att erbjuda som mötesdestination. Krav i rollen är att du har mycket goda språkliga kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i Officepaketet.

Läs mer på: www.offentligajobb.se och skicka din ansökan senast den 29 april 2913.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s