Sala Silvergruva söker VD med sälj och marknadsinriktning

Vi söker en sälj- och marknadsinriktad VD som tillsammans med ett härligt gäng kreativa och historiskt kunniga medarbetare ska utveckla kulturarvet Sala Silvergruva till att locka ännu fler besökare. Personalstyrkan består av 9 fast anställda, ett 20-tal timanställda guider och ytterligare 20-tal under högsäsong.

Sala-Silvergruva-LogoSala Silvergruva är besöksmålet som erbjuder en häftig upplevelse och intressanta kunskaper om dåtidens gruva. Vi har haft en god expansion under senare år och vill fortsätta öka antalet besökare och utveckla och kvalitetssäkra verksamheten. Vår nuvarande VD går vidare till ännu större uppgifter inom turismbranschen.

Sala Silvergruva erbjuder alla historie- och äventyrsintresserade ett helhetsutbud som ger en fantastisk upplevelse. Vi erbjuder guidade visningar i en av världens äldsta bevarade gruvmiljöer tillsammans med värdshus, STF-vandrarhem, höghöjdsbana, konferenser, gruvmuseum, flera spännande årliga event och roliga barnaktiviteter, allt i egen regi. Silvergruvan är en viktig del i Salas identitet och Sala kommun är huvudägare i aktiebolaget.

Din bakgrund finns inom besöksnäringen och vi ser gärna att du har erfarenhet från att driva turismverksamhet i någon form. Du är tydligt service- och försäljningsinriktad samtidigt som du engagerar dig i driften. Du är en entusiasmerande ledare som ger stöd och driver på. Du gillar att ta plats i offentligheten. Som ekonomiskt kunnig är du van att leda verksamheter framåt mot uppställda mål. Du är historie- och kulturintresserad.

Du ska leda det dagliga arbetet och vara personalansvarig, organisera och utveckla verksamheten, vara miljö- och säkerhetsansvarig. Din uppgift är också att hantera normala VD-uppgifter och vara resultatansvarig inför en opolitisk styrelse. Du ska aktivt arbeta med försäljning och vara ansiktet utåt.

Lämna din intresseanmälan till tjänsten som VD till Sala Silvergruva här senast 19 maj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s