Sommar med Ernst – på Kolsva herrgård

Årets upplaga av inredningsprogrammet Sommar med Ernst kommer att spelas in och sändas från Kolsva herrgård. Det är orangeriet som kommer att få sig ett ansiktslyft.

Kohlswa herrgård -matsalEtt team från TV 4 och också huvudpersonen Ernst Kirchsteiger har varit på plats för att reka och under nästa vecka kommer inspelningarna inledas. Den åtta avsnitt långa serien börjar sedan sändas i juni.

– Jag kan inte avslöja exakt vad det är Ernst kommer att göra på herrgården, men kan väl ändå säga att det rör sig om ett objekt i anslutning som kommer att få sig ett ansiktslyft, säger David Karlström, pressansvarig på TV4.

Susan Norrman, ägare till Kolsva herrgård tillsammans med maken Bertil, menar att det hela är både ”spännande, omtumlande och jätteroligt”.

– Vi har länge velat återskapa orangeriet och är jätteglada för att det nu blir gjort. Men exakt vad Ernst och hans team kommer att göra vet vi inte. Idag har orangeriet tak och ytterväggar. Förhoppningsvis kommer de att skapa något fint, säger Susan Norrman.

Läs hela artikeln på vlt.se.

One response to “Sommar med Ernst – på Kolsva herrgård

  1. Pingback: Turism i Västmanland – 2013 in blogging | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s