M/S Strömsholm säsongen 2013, trafik i södra delen av kanalen

Säsongen 2013, fr o m 15 maj t o m 30 september, kommer kanalbåten M/S Strömsholm att utgå från Borgåsund och trafikera södra delen av Strömsholm kanal, vissa turer upp till södra Hallstahammar. Orsaken är att vi vill kunna kvalitetssäkra utbudet oavsett flöden i kanalen eller vattennivåer säger Hasse och Anneli Engstrand som driver M/S Strömsholm. Vi vill undvika att bli inlåsta på grund av för höga flöden i kanalen som flera veckor under fjolåret.

M/S StrömsholmServeringen ombord kommer att skötas av Borgåsunds Gästhamn och Hamnkafé, Susanne och Eric Croner, som också driver HallstaParken och även hjälper till i Kolbäcks Folkets Park och som även under flera år drivit cateringverksamhet. Nytt för i år är att vi kommer att bjuda fler sittplatser vid bord ute på akterdäcket och uppe på soldäcket. Det här är drömplatser när det är fint väder och solen skiner.

Utbud
Guidning ombord är alltid populärt, det ingår alltid. Vi erbjuder olika charterpaket för förbokade grupper, företag, fester, utflykter etc, fr o m 15 maj t o m 30 september. Man kan givetvis som beställare komponera sin egen utflykt. Trevliga turer för allmänheten erbjuds fem helger juli/augusti. M/S Strömsholm har servering ombord med fullständiga rättigheter.

Bokning, upplysningar:
070-59 430 87, Susanne
0730-81 80 20, Anneli

Alla är varmt välkomna ombord!

One response to “M/S Strömsholm säsongen 2013, trafik i södra delen av kanalen

  1. Pingback: Turism i Västmanland – 2013 in blogging | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s