Västmanländska upplevelser på Camping.se

Arbetet med aktivitetsbroschyren skapar allt fler möjligheter till försäljning av länets bokningsbara aktiviteter. De bokningsbara aktiviteterna har tidigare väckt stort intresse hos utländska researrangörer och blir en allt viktigare del i det internationella arbetet. Nu lanseras även några av aktiviteterna på camping.se.

Camping Key EuropeSveriges Camping- & stugföretagares Riksorganisation (SCR) har tillsammas med Turismfunktionen valt ut produkter ur aktivitetsbroschyren ”The Essence of Sweden” som erbjuds innehavare av Camping Key Europe. Camping Key Europes erbjudanden är rabatterade och informationen finns på svenska, engelska och tyska.

De västmanländska erbjudandena finner du här.

Aktivitetsbroschyren lyfter fram lättillgängliga upplevelser som säljs via återförsäljare, hotell och turistbyråer. Den skapar också en gemensam affärsstruktur för länets besöksnäring, vilket är en förutsättning för en framgångsrik utveckling och försäljning. Aktivitetsbroschyren är en del i Turismfunktionens affärsutvecklingsprocess och ingår i Internationellt Nivå 1.

Läs mer om processen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s