Lär dig laga mat utomhus i sommarmiljö

Nu är det dags för en spännande kurs i matlagning utomhus 30 september till 1 oktober. Nu är det sommar som gäller och bland annat ska vi arbeta med kokgrop. Vi gör också ett försök att utveckla måltiden med hjälp av en gycklare som arbetar med äpplen, eld och knivar.

Utomhusmatlagning med kockVi håller till hos Gålö Havsbad utanför Stockholm. Kursen är öppen för företagare i länen Uppsala, Stockholm, Södermanland, Västmanland och Örebro.

Vi har tagit fram branschriktlinjer för utomhusmatlagning vilka gör att det nu är lätt och enkelt att få tillstånd för upplevelserika utomhusmåltider, en mycket efterfrågad produkt. Läs bifogade inbjudan för att ta del av ett innehållsrikt program med Nordens bästa lärare. Vi använder bara lokala livsmedel för att göra en måltid deltagarna inte kommer att glömma.

Kursen riktar sig till dig som är mathantverkare, turistföretagare, lantbrukare, krögare eller andra som ser måltider utomhus som en hållbar produkt att arbeta med.

Läs mer i inbjudan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s