Swedish Welcome -nyhetsbrev september 2013

I detta första nyhetsbrev vill vi passa på att hälsa nya och gamla vänner välkomna att följa med Swedish Welcome på vår resa. Det är en resa för bättre gästupplevelser och hållbar utveckling. En resa med ivriga medresenärer från norr till söder. Och en resa som kommer att ta oss till en mycket viktig destination: morgondagens turismsverige.

Swedish Welcome -skyltPå Swedish Welcome är vi i full fart med att göra besök ute hos våra medlemmar. Vi får hela tiden in nya rapporter på inspirerande saker de gjort sedan förra besöken och det ger oss väldigt mycket energi. Flera nya medarbetare är på plats och vi har en intensiv och spännande höst framför oss med utbildning av våra sex första svenska rådgivare, rekrytering av fler medlemmar och fler besök hos våra pilotmedlemmar.

Kärnan i Swedish Welcome är ett rådgivarsystem för bedömning och goda råd som integrerar bättre gästupplevelser och hållbar utveckling. Det utvecklas och testas tillsammans med våra pilotmedlemmar. Vi har under året genomfört ett stort utvecklingsarbete baserat på erfarenheterna från förra årets tester och resultatet provkör vi nu hos våra pilotmedlemmar. Därefter gör vi de justeringar som behövs inför 2014 då intaget av nya medlemmar börjar.

Vår facebooksida uppdateras kontinuerligt med nyheter om stort och smått, håll dig uppdaterad genom att gilla vår sida på www.facebook.com/swedishwelcome.

Läs hela nyhetsbrevet och anmäl dig till kommande utskick på: http://www.swedishwelcome.se/article/nyhetsbrev-september-2013

Välkommen med på resan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s