ARTY BRANDING – historien

Stärk företagets varumärke genom att berätta en egen unik historia. Berätta företagets, platsens eller produktens historia. Det fördjupar den egna företagskulturen, ger innehåll i marknadsföringen och stärker varumärket.

ARTY -loggaAlexander Husebye, VD på Centrum för Näringslivshistoria, berättar om vad begreppet History Marketing innebär, vad ett nystartat företag bör spara för framtiden och hur en gammal historia kan bli aktuell idag.

ICA har gjort en grundlig inventering av företagets historia. Anders Hallgren, ICA-handlarnas förbund, berättar tillsammans med Edvard Blom om hur de skapade nostalgiska kampanjer, bildarkiv, böcker och mycket mer. Och vilken effekt det gav för företaget. Både internt och externt.

Erik Nissen Johansen, kreativ ledare och grundare av företaget Stylt, tar oss avslutningsvis med bakom kulisserna på nyöppnade Restaurang Palace i Göteborg och det spännande hotellet i St. Petersburg vars tema bygger på en roman från 1866. Två exempel på History Marketing med osannolikt sanna historier.

DAG: Fredag 8 november.
TID: Seminarium 14-17, eftermingel 17-18.
PLATS: Västmanlands läns museum, Karlsgatan 2, Västerås.
PRIS: 495 kr ex moms. I priset ingår en lätt mingeltallrik med dryck.

BOKNING OCH MER INFORMATION: http://www.artybranding.kulturstiftelsenarty.se.

Det här är för dig som är nyfiken. Som vågar tänka nytt. Som vill stärka företagets varumärke. Och som vill få nya idéer till din marknadsföring. Kulturstiftelsen ARTY har sedan 2008 sammanfört kultur och näringsliv för samarbeten. Idag ingår mer än 50 företag i vårt nätverk. Företagare som utbyter kunskap och delar upp­levelser. Tillsammans hämtar vi inspiration och unika kunskaper från konst, litteratur, teater, kulturhistoria, musik och film. Bland annat. Därur skapas kreativa event, färgstarka kampanjer och spännande berättelser. Stolt personal. Och starka varumärken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s