Företagsbesök på Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv -inbjudan

Välkommen på den andra aktiviteten i en serie riktad till dig som har ett mindre boende på landsbygden eller som funderar på att starta verksamhet! Under året kommer vi att besöka flera spännande företag med olika inriktning för att ge inspiration och tips hur ni kan förbättra ert företagande.

Thomas&Hellen -Henrik Wester@VKL 037Vi samlas med fika kl. 09:30. Efter fikat tar vi en diskussion om vad framtidens besökare efterfrågar ledd av Henrik Wester, turismchef på Västmanlands Kommuner och Landsting. Sedan kommer Hellen Wistrand och Thomas Sundqvist att berätta om hur verksamheten på Ulvsbomuren startade, målet med verksamheten, målgrupp, aktiviteter för besökarna, prissättning, marknadsföring och planer för framtiden. Sen tar vi en liten rundvandring för att titta både inne och ute. Efter rundvandringen avslutar vi med gemensam lunch.

Tid och plats
Måndag den 3 februari kl. 09:30 – ca 13.30 på Ulvsbomuren, Ramnäs. Missa inte heller besöket på Låsta Rum & Frukost i Strängnäs den 23 januari kl. 12:00-16:00.

Anmälan
Senast den 27 januari via länken på lansstyrelsen.se. Program, vägbeskrivning och deltagarlista skickas ut efter anmälningstidens slut. Max 12 personer så vänta inte med din anmälan!

Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv
Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv drivs av Hellen Wistrand och Thomas Sundqvist. Deras signum är ett boende i genuin gårdsmiljö med naturen inpå knuten. Bykhuset och Smedjan, två av gårdens gamla timmerhus, har flyttats och renoverats för att skapa ett praktiskt och funktionellt boende. Här kan man kombinera sitt boende med aktiviteter såsom bäver-, kanot- eller vildmarkssafari. På Ulvsbomuren serveras i första hand vilt, fågel eller naturbeteskött från egna lamm. Svamp och bär är plockade i skogarna runt gården och man prioriterar egenodlade grönsaker och lokalproducerade råvaror. För företag erbjuder man vildmarksdagar eller skräddarsydda arrangemang. Läs mer på ulvsbomuren.se.

One response to “Företagsbesök på Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv -inbjudan

  1. Pingback: Företagsbesök på Låsta Rum & Frukost | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s