Kursen Ett gott värdskap – hur du tar hand om dina gäster!

All besöksnäring bygger på att gästerna ska trivas, att de vill komma tillbaka och att de förmedlar en positiv bild av företaget till andra möjliga gäster. Men detta är inte så enkelt som man kan tro!

Brunnsta-Gard--midsommarfest-200pxMycket kan bli fel och som värd kan man behöva dela sina erfarenheter med andra, skratta en stund åt vardagens absurditeter och lära mer om konsten att vara den perfekta och tålmodiga värden! Elisabeth Svalin Gunnarsson, trädgårdsprofil med lång erfarenhet av trädgård och besöksnäringen i Sverige och i England är vår föreläsare.

Dagen kommer i vår att följas upp med en workshop med Arvid Ekblad, producent och projektledare inom event, turnéer och festivaler med mångårig erfarenhet av möten med människor och gäster i så skilda sammanhang som hotell, konferens, konsertturnéer och Melodifestivalen. Vår workshop rör sig kring temat Värdskap och vi jobbar tillsammans igenom ett antal frågeområden utifrån era egna företags mål och värderingar. Välkommen till två roliga dagar då vi lär nytt och delar erfarenheter!

Tid och plats
Fredagen den 17 januari kl. 09.30 – 15.30 Brunnsta gård, Bålsta

Målgrupp
Besöksföretag på landsbygden i Mälardalen och Örebro län – boende, caféverksamhet, gårdsbutik eller liknande. Även du som planerar att starta en verksamhet är välkommen.

Mer information och anmälan, senast den 13 januari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s