Kokpunkten söker en Upplevelseansvarig

Peab bygger ett bad i 8 våningar i en 100 år gammal byggnad. Vi har fyllt det med de häftigaste attraktionerna, senaste tekniken samt utvecklat ett eget unikt koncept.

KokpunktenVi erbjuder dig att vara med att bygga något från grunden – framför allt vill vi skapa ett grymt bra lag. Bygget av badet har kommit långt och nu behöver vi hjälpas åt med att fylla det med verksamhet – så att våra besökare får en oförglömlig upplevelse.

Ditt ansvar
Du ansvarar för att besökaren får den bästa upplevelsen hos oss. Ditt första uppdrag blir att rekrytera medarbetare, skapa rutiner och driftsätta system. I rollen ingår budget-, resultat- och utvecklingsansvar för badet. Du har också drift- och bemanningsansvar för vår personal inom reception, entré, butik, bokning, bad och städ samt tillsammans med vår Food & Beverageansvarig även för våra serveringar. Jour och helgarbete ingår i tjänsten.

Dina kvalifikationer
Du har någon form av ekonomisk utbildning gärna på högskolenivå samt erfarenhet av att arbeta med helheten inom ekonomi hos ett mindre till medelstort företag gärna inom besöksnäringen. Du har gärna jobbat med flera olika ekonomisystem då detta ska upphandlas under våren.

Din personlighet
Varumärket vi bygger skall vara dynamiskt, fullt av spänning, nytänkande och liv. Detta kommer att genomsyra allt vi gör – från personligheter hos personalen, inredning, menyer och inte minst i marknadsföringen. För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i denna beskrivning.

Våren och sommaren kommer att ägnas åt planering, organisering, strukturera – bestämma allt som skall skapa grunderna. Vill du vara med på denna häftiga resa? Läs mer och lämna in din ansökan, senast 26 januari! 

Peab bygger Sveriges första actionbad i Västerås, som kommer att bli Västmanlands största besöksattraktion med ca 250 000 besök per år. Peab Bad Ab äger och kommer att driva badanläggningen, serveringar och relaxavdelning. Peab Bad Ab är ett helägt dotterbolag inom Peabkoncernen. Inom en snar framtid kommer ett hotell byggas på området, konferensanläggning och Science center är också med i de offensiva planer som finns för hela Ångkraftverket och dess närområde. Byggandet av badet har pågått sedan 2011, invigningen av badet är planerad till hösten 2014. Läs mer på www.kokpunkten.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s