Företagsbesök på Låsta Rum & Frukost

Välkommen på den första aktiviteten i en serie riktad till dig som driver ett mindre boende på landsbygden eller som funderar på att starta verksamhet! Under året kommer vi att besöka flera spännande företag med olika inriktning för att ge inspiration och tips hur ni kan förbättra ert företagande.

Lastad-i-vinterskrud-416pxProgrammet för eftermiddagen
Vi samlas med lunch för att sedan få höra om verksamheten på Låsta. Christina Wetterberg kommer att berätta om hur allting startade, målet med verksamheten, målgrupp, hur de jobbat mot den utländska marknaden, tankar för den yttre miljön, aktiviteter för besökarna, prissättning, marknadsföring och planer för framtiden. Sen tar vi en rundvandring för att titta både inne och ute. Efter rundvandringen tar vi en diskussion om vad framtidens besökare efterfrågar ledd av Åsa Malmqvist från Sörmlands turismutveckling AB (STUA).

Om företaget
Låsta Rum & Frukost drivs av familjen Wetterberg sedan 2008. Under 2013 byggdes verksamheten ut med fler rum samt ett konferensrum. Verksamheten är inrymd i en f.d. ladugård, belägen på Låsta Säteri, 6 km utanför Strängnäs. Året om finns här 13 rum samt två stycken kök som disponeras av gästerna. Varje rum har sin egen prägel men inrett i samma stil; rustikt, svenskt med gedigna material, sköna sängar och moderna möbler blandat med antika. Låsta erbjuder paket med boende och olika aktiviteter riktat både mot privatpersoner och mot företag i kombination med en konferens. Läs mer på www.lastad.se.

Tid och plats
Torsdag den 23 januari kl. 12.00 – ca 16.00 på Låsta, Strängnäs. Missa inte heller besöket på Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv i Ramnäs den 3 februari.

Anmälan
Senast den 16 januari i första hand via länken nedan och i andra hand till Länsstyrelsens växel, 010-224 90 00. OBS! På hemsidan ska varje person anmälas var för sig med en unik epostadress. Program med vägbeskrivning och deltagarlista skickas ut efter anmälningstidens slut. Ange om du inte vill vara med på deltagarlistan. Säg till om du vill ha specialkost.

Kostnad
Besöket är kostnadsfritt. Lunch och fika kostar 200 kr plus moms som betalas kontant på plats.

Frågor? Kontakta Elisabeth Håkansson, Länsstyrelsen 010-224 92 79 eller elisabeth.hakansson@lansstyrelsen.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s