Sökes: Projektledare/destinationsutvecklare till STUA

Sörmlands turismutveckling AB (STUA) leder den gemensamma destinationsutvecklingen i Sörmland med målet att utveckla Sörmland till ett av Sveriges mest attraktiva besöksmål för nationella och internationella besökare.

STUA -loggaSTUAs fokus är internationell och nationell affärsutveckling. Våra uppdrag varierar från projektledning i olika utvecklingsprojekt för aktörer i besöksnäringen till marknadsföring av företagen och deras erbjudanden på utländska marknader och att arrangera turistiska reseprogram för utländska media och researrangörer. STUA är operativt ansvarigt för det regionala turismuppdraget, i enlighet med strategin för utveckling av besöksnäringen i Sörmland. STUA är ett utvecklingsföretag för besöksnäringen och ägs av privata företag, länets kommuner och landsting, privatpersoner och bolagets medarbetare.

Din roll
Som destinationsutvecklare på STUA kommer du att leda processen ”Destinationsutveckling Sörmland”.  Den genomförs i nära samverkan med de nio kommunernas destinationscoacher i regionen och med för närvarande c:a 70 deltagande företag. Processen syftar till att skapa samverkan mellan företag för en hållbar besöksnäring i Sörmland. Detta innebär bland annat att stötta företagen i regionen med att utveckla och paketera produkter som möter högt ställda krav från internationella och svenska besökare.

Du kommer att ha koll på trender och kontinuerligt arbeta med omvärldsbevakning. Du kommer att arbeta med affärsutveckling och agera rådgivare när det gäller att anpassa de Sörmländska företagens erbjudanden till den utländska marknaden.

Du kommer att ha en nyckelroll i bolaget, ha friheten att själv utveckla och förädla uppdraget och därigenom bidra till att sätta Sörmland på kartan och vara med att driva samhällsutvecklingen framåt.

Läs mer om tjänsten och ansök senast den 16 februari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s