Vi lyfter kvalitetsmärkta upplevelser och boenden i vårt internationella arbete

Researrangörer efterfrågar allt oftare kvalitetssäkrade produkter och aktörer med fokus på ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet. Arrangörerna får i sin tur påtryckningar från kunder som vill resa på ett ansvarsfullt sätt.

20140203-132139.jpgWebbplatsen theessenceofsweden.se är skapad särskilt för vår internationella försäljning och riktar sig direkt till researrangörsledet. På webbplatsen presenteras alla de boendeanläggningar och aktivitetsbolag som deltar i länsturismens satsning på utlandsmarknaden.

20140203-132036.jpgMed tanke på det ökade intresset för kvalitet och hållbarhet har vi skapat en ny flik på webbplatsen, där vi berättar om Naturens Bästa och Swedish Welcome, som är de kvalitetsmärknings- och hållbarhetssystem som utgår från kundens upplevda värde. Vi visar även dessa organisationers logotyper i anslutning till beskrivningen av de företag som deltar i dessa system.

Information från webbplatsen sprids förutom på Internet även på de mässor och workshops vi deltar på samt i vårt internationella nyhetsbrev som skickas till ca 2000 internationella researrangörer och andra intressenter fyra gånger per år.

Vill du veta mer om vårt internationella arbete och hur vi arbetar med kvalitet och hållbarhet? Kontakta Åsa Stanaway.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s