Färnas Hjärta tar åter igen en av topplaceringarna på TripAdvisor

TripAdvisors ”Topp 10-lista” över hotell, sevärdheter och restauranger släpptes nu i dagarna. I kategorin B&B/Värdshus hittar vi inte mindre än två topplaceringar från Västmanland; Salbohedgården på en förstaplats och Färnas Hjärta på en fjärdeplats.

imageFärnas Hjärta har även tidigare utmärkt sig med topplaceringar på TripAdvisor och ägarna Marnix och Jocye kommentarer sin placering så här: ”Det är kul att vara på plats 4 i Tripadvisors Sverige Bed & Breakfast Top10. Ett stort tack till alla våra gäster som skrev en bedömning! Det här bevisar att gästbedömningen fungerar. Inte bara för oss att bli ännu bättre, men även för potentiella gäster som ser att vi är ”Travellers’ Choice”.

Färnas Hjärta arbetar också aktivt med att utveckla sitt företag med sitt medlemskap i Swedish Welcome, där rådgivning är en stor del av konceptet. Swedish Welcome arbetar för bättre gästupplevelser och hållbar utveckling. Med hjälp av professionella rådgivare får deltagande företag hjälp att utvecklas och skapa bättre upplevelser för både dagens och morgondagens gäst.

”Rådgivningen stöder oss i att ta beslut om prioritering, planering och budget. Från stora investeringar till dagliga rutiner. Dessutom är det spännande att se hur Swedish Welcome utvecklar sin information på flera språk och tar fram trendanlayser. Vi tror också att Swedish Welcome kommer att bli en bra plattform för de som jobbar inom turismbranschen.
Vi ser på Swedish Welcome som ett varumärke som är här för att stanna och att bli en av de ledande i Skandinavien de kommande åren”, avslutar Marnix och Joyce.

Vi säger ”Stort grattis!” till Salbohedsgården och Färnas Hjärta till deras framgångar.

Den kompletta listan hittar du här.

One response to “Färnas Hjärta tar åter igen en av topplaceringarna på TripAdvisor

  1. Grattis, Skedvistrand till utmärkelsen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s