Skedvistrand får toppbetyg – använder Swedish Welcomes råd för att fortsätta ligga på topp

Swedish Welcome arbetar för bättre gästupplevelse och hållbar utveckling. Professionella rådgivare besöker deltagande företag för att hjälpa var och en att utvecklas och nå dit vi önskar: en bättre upplevelse för både dagens och morgondagens gäst.  I Västmanland har vi varit med i utvecklingsarbetet, som en av fyra pilotregioner. Skedvistrand var ett av de företag som mycket tidigt gick med i Swedish Welcome.

Skedvi strand -receptionSkedvi strand är en stugby av mycket hög kvalitet. Den ligger vackert omgiven av stora skogar och alla 21 stugor har utsikt över en av traktens sjöar. Vid det senaste rådgivningsbesöket fick Skedvistrand toppbetyget ”Excellent” från Swedish Welcomes professionella rådgivare. Men det betyder inte att visionen om att erbjuda en hållbar anläggning av mycket hög kvalitet är ”klar”. Att hålla sig på topp är ett ständigt pågående arbete – förutsättningar förändras och kunder ställer nya krav. I den rapport rådgivaren lämnat efter besöket på Skedvistrand finns därför en mängd tips på små, men värdefulla förslag till förbättringar.

Skedvi strand -Swedish WelcomeÅke Wievegg som är verksamhetschef på Skedvistrand använder rapporten i sin kommunikation med personalen. ”Det har blivit som ett att-göra-lista och senast i morse gav jag personalen i uppgift att ordna med gästböcker, fler brandsläckare och kikare som gäster kan låna” säger Åke.

Kontakta Åsa Stanaway för mer information om VKLs arbete med kvalitet och hållbarhet.

One response to “Skedvistrand får toppbetyg – använder Swedish Welcomes råd för att fortsätta ligga på topp

  1. Grattis Skedvistrand till utmärkelsen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s