Företagsbesök i repris på Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv -inbjudan

Välkommen på en favorit i repris! Vi anordnar ett extra besök på Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv eftersom den förra träffen snabbt blev fullbokad. Aktiviteten är riktad till dig som har ett mindre boende på landsbygden eller som funderar på att starta verksamhet! Under året kommer vi att besöka flera spännande företag med olika inriktning för att ge inspiration och tips hur ni kan förbättra ert företagande.

Thomas&Hellen -Henrik Wester@VKL 037Vi samlas med lunch kl. 12:00. Efter lunchen tar vi en diskussion om vad framtidens besökare efterfrågar ledd av Henrik Wester, turismchef på Västmanlands Kommuner och Landsting. Sedan kommer Hellen Wistrand och Thomas Sundqvist att berätta om hur verksamheten på Ulvsbomuren startade, målet med verksamheten, målgrupp, aktiviteter för besökarna, prissättning, marknadsföring och planer för framtiden. Vi tar en liten rundvandring för att titta både inne och ute. Vi avslutar vid ca 16:30.

Referat och utvärdering från det föregående besöket.

Tid och plats
Måndag den 17 mars kl. 12:00 – ca 16.30 på Ulvsbomuren, Ramnäs.

Målgrupp
Besöksföretag på landsbygden i de fem länen runt Mälaren och Hjälmaren som har boende, caféverksamhet, restaurang, gårdsbutik eller liknande verksamheter. Även du som planerar att starta en besöksverksamhet på landsbygden är välkommen.

Anmälan
Senast den 10/3 i första hand via länken och i andra hand till Länsstyrelsens växel, 010-224 90 00. OBS! På hemsidan ska varje person anmälas var för sig. Program, vägbeskrivning och deltagarlista skickas ut efter anmälningstidens slut. Ange om du inte vill vara med på deltagarlistan. Säg till om du vill ha specialkost. Max 12 personer så vänta inte med din anmälan!

Kostnad
Besöket är kostnadsfritt. Lunch och fika kostar 200 kr plus moms som betalas kontant eller med kort på plats.

Frågor?
Kontakta Elisabeth Håkansson, Länsstyrelsen 010-224 92 79 eller elisabeth.hakansson@lansstyrelsen.se

Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv
Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv drivs av Hellen Wistrand och Thomas Sundqvist. Deras signum är ett boende i genuin gårdsmiljö med naturen inpå knuten. Bykhuset och Smedjan, två av gårdens gamla timmerhus, har flyttats och renoverats för att skapa ett praktiskt och funktionellt boende. Här kan man kombinera sitt boende med aktiviteter såsom bäver-, kanot- eller vildmarkssafari. På Ulvsbomuren serveras i första hand vilt, fågel eller naturbeteskött från egna lamm. Svamp och bär är plockade i skogarna runt gården och man prioriterar egenodlade grönsaker och lokalproducerade råvaror. För företag erbjuder man vildmarksdagar eller skräddarsydda arrangemang. Läs mer på www.ulvsbomuren.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s