Att förstå och hantera bilder för ökad försäljning

Att sälja en turismprodukt är att sälja något kunden inte kan se förrän produkten är köpt. Ett tydligt budskap om vad du faktiskt säljer är därför mycket viktigt. Bra bilder av hög kvalitet ett av turismföretagarens absolut viktigaste verktyg.

FotokursTurismfunktionen har därför tagit fram en specialanpassad utbildning som består av två heldagsträffar, självstudier via DVD och en hemuppgift. Föreläsare på kursen är Ulrik Södergren från Digitalfotografen. Ulrik har lång erfarenhet och stor kunskap på området och det är även han som producerat den DVD som alla deltagare får.

I veckan hölls den andra av de två heldagsträffarna i den första utbildningen. Hemuppgiften där deltagare tagit egna bilder redovisades och Ulrik och deltagarna gav konstruktiva tips på hur bilderna kan bli ännu bättre och hur de kan användas på bästa sätt. Under dagen pratade man också om vilken bildkvalitet som krävs i olika sammanhang, hur man med enkla medel kan skapa bättre djup och ljus i sina bilder och mycket mer.

Några kommentarer från deltagarna:
* ”Ulrik är en utmärkt kursledare som förmedlar innehållet på ett lättsamt sätt”
* ”Bra med konkreta tips på egna bilder”
* ”Bra att ni ordnade denna kurs!”
* ”Proffsigt, lärorikt”

För er som missade chansen att vara med kommer nästa kurs att hållas 21 maj och 24 september. Håll utkik efter inbjudan som kommer inom kort!

Om du vill veta mer kontakta Åsa Stanaway.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s