Inbjudan till AdventureConnect i Västerås 8:e maj

The Adventure Travel Trade Association (ATTA) och Västmanlands Kommuner och Landsting (VKL) bjuder in till en nätverksträff med inriktning på naturbaserad turism i Västerås den 8:e maj.

ATTA-Logo-300x79Målet för denna träff är att stärka samarbetet mellan regionala och nationella aktörer som driver aktivitetsföretag och boendeanläggningar samt reseagenter och regionala turismorganisationer. Alla är på något sätt involverade i det som ATTA definierar som adventure travel.

På agendan står bland annat gruppdiskussioner, information om ATTA och kortare presentationer av några framstående företagare som driver naturbaserade företag i Sverige. Ett annat viktigt mål med AdventureConnect är att vi vill lära oss av dig – om vilka behov, problem och frågor som är viktigast för just dig och ditt företag för att du ska lyckas med ditt företagande. Vi kommer också utforska vad det globala nätverket kan göra för att stödja dig på kort och lång sikt.

Vi hoppas att alla AdventureConnect-deltagare kommer att bidra till att skapa ett långvarigt och aktivt nätverk av framåtdrivande företagare som vill påverka en ansvarsfull utveckling av naturbaserad upplevelseturism i Sverige och internationellt.

Träffen är kostnadsfri men du behöver anmäla dig för att vi ska veta hur många som deltar. För anmälan och mer information.

Kontakta gärna Ulrika Larsson – ATTA (ulrika@adventure.travel) eller Åsa Stanaway – VKL om du har några frågor eller vill veta mer.

Välkommen!

2 responses to “Inbjudan till AdventureConnect i Västerås 8:e maj

  1. Anitha Barrsäter

    Hej
    Länken till anmälan fungerar inte! Undrar vilken tid det är?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s