Ett brev som lovordar vårt arbete

Idag fick vi ett epost som sporrar oss att fortsätta vårt arbete med att utveckla en hållbar turismnäring i regionen. Ett brev som vi självklart vill visa andra och samtidigt passa på att tacka alla er som engagerar i er utvecklingsarbetet, ingen nämnd -ingen glömd.

Färnas hjärtaUnder de tre senaste dagarna har jag varit på en rundresa i Stockholm och Stockholms skärgård med personal från Stockholm Visitors Board och Swedish Welcome. På resan träffade jag många företag och representanter från lokala turistorganisationer som arbetar med Swedish Welcome.

Under hösten/vintern har jag rest i andra län och det visar sig varje gång att vi har kommit långt i Västmanland om vi kollar på samarbetet genom Västmanland – The Essence of Sweden, den internationella försäljningen, erbjudande av kurser, professionalisering och hållbar utveckling av turismnäringen. Det finns många i andra län som har hört om er och ert arbete. Det känns ibland att de är svartsjuka att vi turismföretagare i Västmanland har ett så otroligt bra lag som hjälper oss utveckla våra verksamheter. Det är därför ni förtjänar en STOR KOMPLIMANG för ert arbete.

STORT TACK, jag hoppas att vi kan fortsätta vår spännande resa!

Med vänliga hälsningar,
Marnix Bijl, Färnas hjärta B&B

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s