TripAdvisor ser grönt!

I dagarna släppte TripAdvisor sitt miljöledarprogram i Sverige, som internationellt kallas GreenLeaders. Ditt företag kan ansöka om att bli en Miljöledare utan kostnad, men naturligtvis måste ditt företag uppfylla olika miljökrav. De företag som i dagsläget kan ansöka är hotell och B&B.

TripAdvisor -MiljöledareDe olika miljöledarnivåerna som finns är brons, silver, guld eller platina. När företaget blivit godkänt får ni loggor och material att använda i er marknadsföring.

GreenLeaders lanserades först i USA och enligt TripAdvisors har redan 200 000 personer (med snabbt ökande siffror) sökt  GreenLeader-märkta boenden. Siffrorna visar också att de företag som är GreenLeader-märkta får 20 procent högre omdömen än de som inte är med.

Blir ditt företag ett av de första i Västmanland att stoltsera med någon av miljöledarnivåerna brons, silver, guld eller platina?

Gå in på green.tripadvisor.se för mer information och för att ansöka. Skicka gärna ett epost till pia.axelsson@vkl.se när ni blivit godkända så kan vi gå ut med detta i våra digitala kanaler.

One response to “TripAdvisor ser grönt!

  1. Pingback: Företagare och offentliga aktörer samlades om Swedish Welcome | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s