Sökes: Restaurangchef till Aros Congress Center

Nu söker vi dig – en driven ledare som vill vara med att utveckla Aros Congress Center och våra restaurangverksamheter.

Vem är du?
ACC loggaVi söker en ansvarsfull, engagerad ledare som ger energi till både medarbetare och kunder. Du överträffar gästernas höga förväntningar och drivs av att tillsammans med dina kollegor skapa goda resultat, både ekonomiskt och innehållsmässigt. En bred och mångårig erfarenhet av branschen, goda kunskaper av mat och dryck samt en stor portion social kompetens ser vi som ett krav. Du har goda kunskaper om restaurangekonomi och driftoptimering. Du är van att jobba självständigt med många medarbetare och stora, komplexa arrangemang. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten samt ställer höga krav på dig själv och din omgivning. IT och restaurangsystem är något du har goda kunskaper inom och tycker om att utveckla. Du är duktig på att kommunicera i både tal och skrift på både svenska och engelska.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats som ändrar karaktär efter dygnets timmar och stundens gäster. I ett högt tempo är du med och skapar arrangemang och möten i världsklass. Tillsammans med våra systerhotell är utvecklingsmöjligheterna stora. Du ingår i företagets ledningsgrupp.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till restaurangchef@acc.se. Tjänsten skall tillträdas efter sommaren så vi behöver din ansökan så fort som möjligt. För ytterligare info, kontakta VD Tobias Hultberg via mail tobias.hultberg@acc.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s