Företagare och offentliga aktörer samlades om Swedish Welcome

I förra veckan träffades ett 20-tal västmanländska aktörer för att höra mer om utvecklingen kring Swedish Welcome. Swedish Welcome är ett kvalitets- och hållbarhetssystem för svensk besöksnäring.

2014-08-13 14.02.54Swedish Welcome arbetar över hela landet tillsammans med internationella och nationella organisationer samt flera regionala turismorganisationer, för att vi ska bli en ledande destination inom kvalité och hållbarhet. Med detta fokus uppnår vi en ökad lönsamhet.

Under dagen berättade Christian Åberg som är partneransvarig på Swedish Welcome om hur systemet fungerar. Därefter berättade Marnix Bijl hur han som företagare upplever medlemskapet. Marnix visade många exempel på små förbättringsåtgärder de gjort på hans anläggning Färnas Hjärta B&B som en följd av Swedish Welcomes rådgivning. Marnix berättade att det i många fall sparat företaget pengar och att medlemskapet också varit till stor nytta när man sökte TripAdvisors Green Leader-utmärkelse. Slutligen berättade Ewa Carlgren från Visit Östergötland hur företagen i Östergötland arbetar tillsammans och hur intresset för Swedish Welcome är stort.

Läs mer om Swedish Welcome på www.swedishwelcome.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s