Många nya lärdomar om Google Analytics

Det var en av alla positiva kommentarer från gårdagens fullsatta kurs i Google Analytics som arrangerades igår. Kursen leddes av den mycket uppskattade kursledaren Johan Johansson från Outfox, ett företag som är certifierade av Google för att hålla sådana kurser.

OutfoxUnder dagen avhandlades först grunderna i Google Analytics, därefter blev det en djupdykning i programmets olika funktioner. Hur följer du upp och mäter en kampanj, hur ser du var dina användare kommer ifrån och vilken webbläsare använder de? Vad använder kunderna mest; desktop, mobil eller platta? Under dagens genomgång fick många av deltagarna aha-upplevelser och insikter i hur de kan använda Google Analytics för att mäta och förbättra sina webbplatser.

Några av kommentarerna från dagen:
”Kan ge mycket i verksamheten om man tränar sig. Har insett att man får lägga ner mer tid”.
”Röd tråd i genomgången. Bra med bensträckare inplanerat. Pedagogisk och kunnig kursledare”.
”Otroligt bra kursledare. Bra nivå så alla hänger med på ett bra sätt + att gå igenom all våra förväntningar på slutet”.

Efter dagens slut fick alla ett kursintyg för deltagandet i Google Analytics utbildning. Turismfunktionen vill tacka Johan på Outfox för en väldigt bra kursdag och alla deltagare som tog sig tid för att lära sig mer om Google Analytics.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s