Kolarbyn Eco-Lodge är nominerad till årets upplevelse inom Svenska turistföreningen

Varje år delar Svenska Turistföreningen (STF) ut pris till årets bästa vandrarhem/hotell och fjällstation. Det är en skön mix av anläggningar som är nominerade från hela Sverige. Ett litet Lotshus utanför Umeå, en ö i Stockholms Skärgård, ett litet slott på Tyresö, ett glasbruk vid Göta Kanal, Kyrkolängor i Småland, ett tegelhus på Kullabygden, fem fjällstationer mitt på fjället, kolarkojor i Skinnskatteberg, ett växhus i Söderhamn, ett hotell i Örebro, en herrgård vid Tåkern och ett Cityhotell i Göteborg.

STF_Kolarbyn_Mikaela_LarmSTF Kolarbyn/Eco Lodge har vunnit många fina priser under åren och i år har de chansen igen, när de är nominerade som Årets Upplevelse. Priset går till den anläggning som skapat ett arrangemang/aktivitet utöver det vanliga under året.

STF Kolarbyn, Västmanland: Den här anläggningen bjuder på en magisk vistelse som låter besökaren uppleva ett svenskt kulturarv på ett unikt och autentiskt sätt. Oavsett tid på året finns det alltid en anledning att besöka denna oas i hjärtat av vildmarken som inte lämnar någon oberörd. Här blir man sannerligen ”ett med naturen”.

Det hela avgörs på kvällen den 23 november. Vi håller tummarna och önskar Lycka till!

Läs mer i pressmeddelandet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s