Företagsbesök på Fallängetorp – ett boende mitt i naturen, inbjudan

Välkommen till ett företagsbesök i Länsstyrelsens serie riktad till dig som har ett mindre boende på landsbygden eller som funderar på att starta verksamhet! Vi besöker spännande företag med olika inriktning för att ge inspiration och tips hur ni kan förbättra ert företagande.

FallängetorpFallängetorp lantgård ligger i norra Västmanland på gränsen till Dalarna. Gården drivs av Anitha Barrsäter och Per Hellstrand och är ett lantbruk med KRAV-godkänd ekologisk produktion av nöt- och lammkött. Här finns även hästar, hundar, katter och höns. På gården finns ett vandrarhem och B&B och man anordnar många aktiviteter med naturen som utgångspunkt. På Fallängetorp finns tanken om tillgänglighet för alla med i varje beslut som rör verksamheten. T.ex. är bottenvåningen på vandrarhemmet anpassat för personer med funktionsnedsättning.

– Vi arbetar för att vår grundsyn om hållbarhet ska genomsyra alla våra verksamheter både vad gäller människor, djur och natur. Vårt motto är Lantligt för alla. Vi vill öka möjligheten för så många som möjligt att komma till oss för att uppleva djuren och naturen, säger Anitha.

Program
Vi samlas med fika kl. 09:30. Efter fikat berättar Anitha om hur verksamheten på Fallängetorp startade, målet med verksamheten, målgrupp, aktiviteter för besökarna, prissättning, marknadsföring och planer för framtiden. Sen tar vi en diskussion om att sälja genom andra och marknadsföring online ledd av Henrik Wester, turismchef på Västmanlands Kommuner och Landsting. Efter diskussionen gör vi en rundvandring på gården. Vi avslutar med lunch kl. 12:30.

Tid och plats
Torsdag den 22 januari kl. 09:30 – ca 13:30, Fallängetorp lantgård, Krylbo.

Anmälan
Läs mer och anmäl dig senast den 15 januari!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s