Västmanlands regionala sida på TripAdvisor

Turismfunktionen har inlett ett samarbete med TripAdvisor, vilket bland annat innebär att Västmanlands regionala sida på TripAdvisor har utökats med bilder, erbjudanden från aktörer och information om evenemang. Vi har också ett antal banners som genom TripAdvisor sprids på den svenska, tyska, holländska, brittiska och rysktalande marknaden för att locka fler att upptäcka det västmanländska utbudet av boende, aktiviteter och sevärdheter.

Tripadvisor

TripAdvisor är världens största resesite med 280 miljoner besök per månad. Av dessa är 75 procent i ett planeringsskede. De har redan bestämt sig för vilket land de ska resa till, men använder TripAdvisor för att jämföra olika destinationer. Vi tycker därför det är viktigt att Västmanländska produkter synliggörs i denna kanal. Detta sker bäst genom att aktörerna har en stark och aktiv närvaro på TripAdvisor i kombination med att den nya regionala sidan hålls uppdaterad med bra bilder och aktuella erbjudanden med länkar som slussar direkt vidare till aktörernas egna webbplatser. Här kan du se den regionala sidan.

Kontakta Åsa Stanaway för mer information om hur vi arbetar med TripAdvisor.

Kontakta Pia Axelsson om du är verksam inom turismnäringen i Västmanland och vill ha individuell handledning i hur du på bäst sätt kan arbeta med TripAdvisor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s