Birdsafarisweden är nominerad till prestigefullt pris

Växande fågelturism, smakfulla hummeräventyr, sommarbuss till tumlarna och vinteräventyr med sång och musik är några av skälen bakom årets nomineringar till Grand Travel Awards Ekoturismpris. Fyra företag som visar på framgång och potential för svensk ekoturism, och den 11 februari koras en vinnare på Grand Hôtel i Stockholm.

SEF -pressFör artonde gången utser Svenska Ekoturismföreningen tillsammans med branschtidningen Travel News vinnaren av Grand Travel Awards Ekoturismpris. I år nomineras fyra arrangörer, en av dem är Birdsafarisweden med motiveringen:

”Med ugglor, hackspettar och skogshöns lockar Birdsafarisweden ett växande antal fågelskådare till Sverige. Grunden är ett brett nät av lokala guider, samverkan med olika boenden och allt fler gömslen i skogen för fotografering och nära upplevelser. Några av dessa krypin blev tyvärr även lågornas rov i förra årets stora skogsbrand i Västmanland”.

Liksom tidigare år har alla nominerade kandidater till priset hämtats från Naturens Bästa – kvalitetsmärkningen som samlar allt fler av Sveriges främsta naturresearrangörer och deras finaste utbud.

Läs mer på ekoturism.org.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s