Kurbits för ökad affärsmässighet och lönsamhet – frukostmöte

Turismfunktionen vid VKL kommer under året att erbjuda länets turistföretag ett affärsutvecklingsprogram speciellt framtaget för besöksnäringen. Kurbits vänder sig till dig som företagare och ger dig kunskap och verktyg för att utveckla din verksamhet. Vi håller därför ett frukostmöte där du får mer information om vad Kurbits är.

Kolarbyn65Datum
15 april 2015

Tid
08:00-11:00

Plats
Västmanlands Kommuner och Landsting, Västerås

Mer information och anmälan, senast 10 april 2015.

Information om Kurbits
Kurbits är ett nationellt affärsutvecklingsprogram som är utvecklat av besöksnäringen för besöksnäringen. Sedan 2008 har Kurbits genomfört 54 program i 13 olika regioner.

Kurbits vänder sig till företag som behöver kunskap och verktyg för att utveckla sin verksamhet. Programmet utgår från det egna företaget med syfte att göra verksamheten ännu mer affärsmässig och lönsam. Viktiga delar av verksamheten gås igenom med hjälp av workshops och diskussioner varvat med eget arbete.

De företag och personer som deltar i ett program är sammansatta utifrån grundtanken att de ska ha stor nytta av varandra och att de vill utveckla sin verksamhet. En bra mix av olika verksamheter utesluter i princip konkurrens och ger istället utrymme för samverkan och erfarenhetsutbyte mellan deltagarna.

Läs mer på kurbits.org.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s