Årets upptäckarmagasin är här

Nu är årets guide till vad som finns att se och göra från Mälarens glittrande böljor till Bergslagens djupa skogar klar. Tanken är att den ska ge värdefulla tips och besöksnäringen i länet en väl behövlig skjuts framåt.

VisitVastmanland_2015_omslagSala Silvergruva och Medeltidsveckan i Arboga känner de flesta till. Men har du sett vikingabåtarna på Frösåker eller varit på Baggbrodagarna? I Visit Västmanland, en fullmatad och inspirerande besöksguide till länet, finns de alla med. Visit Västmanland är den enda gemensamma guiden till länet, och den innehåller allt från de stora kända besöksmålen till de små, unika pärlorna.

– Västmanland är fullt av guldkorn! Visit Västmanland gör vi helt utan offentliga medel för att vi älskar vår hembygd och tycker att det är en produkt länet behöver, säger Anders Gidlund på 365 Publishing, som ger ut magasinet

– Med Visit Västmanland kan vi att skapa förutsättningar för att såväl bofasta som besökare ska upptäcka ännu mer att göra och uppleva i länet, och på så sätt skapa merförsäljning för våra besöksmål, restauranger och evenemang, fortsätter Anders.

Visit Västmanland finns att hämta på turistbyråerna i Västmanland och i de större städerna i närheten. Dessutom finns den på utvalda besöksmål, butiker, hotell och bensinmackar i Mellansverige.

Läs den digitala versionen.

Kontakt:
Anders Gidlund 365Publishing AB
070-7233355 anders.gidlund@365publishing.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s