Inbjudan till webinarium – lär dig mer om Viator

Viator är en internationell bokningsplattform för upplevelser. För dig som erbjuder turister någon form av upplevelse i Västmanland har vi arrangerat ett seminarium där du får möjlighet att lära dig mer om hur det fungerar och hur du skulle kunna använda Viator som försäljningskanal.

viator300x120Seminariet sker via datorn, ett så kallat webinarium. Du får en länk och följer enkla instruktioner för att ta del av mötet. Detta ger dig möjligheten att väja att följa med via din egen dator eller komma till oss på Västmanlands Kommuner och Landsting.

Vad: Webinarium – lär dig mer om Viator
Dag: Måndag 28 september

Tid och plats:
Två alternativ:
1. Följ webinariet kl 15.00-16.00 från din egen dator.
2. Följ webinariet kl 15.00-16.00 från VKLs konferenslokal ”Åmänningen” och stanna för eftersnack och fika mellan 16.00-17.00 (begränsat antal platser – först till kvarn)

Språk: Engelska

Varför: Vi tror mycket på att Viator kommer att bli en mycket viktig kanal för försäljning av aktiviteter. På webinariet kommer du att få lära dig mer om Viator och deras framtidsplaner, samt få möjlighet att ställa frågor direkt till ansvariga på Viator.

För vem: Viator passar alla aktörer som säljer färdigpaketerade, prissatta aktiviteter och som vill nå ut internationellt.

Anmälan: Anmälan via e-post till asa.stanaway@vkl.se senast 25 september. Skriv i anmälan om du har för avsikt att följa webinariet från din egen dator eller om du kommer till oss på VKL.

Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s