Västmanländska produkter säljs via fler än 3000 återförsäljare i hela världen

Sedan några månader tillbaka har Turismfunktionen som en av de första regionerna i Europa ett aktivt samarbete med, det av TripAdvisor ägda, Viator. Syftet är att erbjuda västmanländska upplevelseföretag en möjlighet till försäljning på en global marknad.

viator300x120Viator har arbetat med försäljning av upplevelser i 18 år. Sedan ett drygt år tillbaka ägs företaget av TripAdvisor. Genom den exponering produkter på Viator får genom TripAdvisor och över 3000 partnersiter som t ex stora hotellkedjor och flygbolag kan både stora och små aktörer hitta potentiella kunder i hela världen. Det kostar ingenting att presentera sin produkt på Viator, men upplevelsen och företaget som står för produkten måste uppfylla vissa krav och när en bokning sker tar Viator ut en provision.

I dagsläget finns ett 20-tal västmanländska produkter till försäljning, och fler tillkommer hela tiden. Turismfunktionen erbjuder handledning i digitala kanaler och kan hjälpa de västmanländska aktörer som deltar i vårt internationella arbete att komma igång!

För mer information kontakta
Åsa Stanaway asa.stanaway@vkl.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s