Utveckla ditt företag tillsammans med andra

Delta i ett socialfondsprojekt för solo- och mikroföretagare med fokus på affärsutveckling. Småföretagare möter många utmaningar för att behålla och öka sin lönsamhet. Välkommen att möta dina utmaningar och kompetensutveckla hela företaget inom affärsutveckling.

VeteFör att ge dig möjligheten att utveckla ditt företag inom områden där just ni har ett behov, erbjuds du att ansöka om deltagande i ett projekt för ensamföretagare och företag med upp till ca nio anställda.

Vad får du om du deltar?
Tillsammans gör vi en tydlig bild av hur ditt företag ser ut idag och en bedömning av hur det skulle kunna utvecklas framöver och de kompetensbehov som finns inom affärsutveckling. Förutom kartläggning och analys innefattar erbjudandet utbildningar och en strategi för att långsiktigt ha nytta av den kompetensökning som sker i företaget.

Vad krävs av dig som företagare?
* Vilja att utveckla och utvecklas!
* Att du och ditt företag är beredda att arbeta med företagets affärsutveckling med stöd av kompetenshöjning.
* Att i projektets tre faser: analys, genomförande och tillämpning, satsa tid och engagemang. Resultatet för ditt företag är helt beroende av delaktighet från dig och dina eventuella anställda.
* Du måste arbeta minst 50 % i företaget och ha gjort minst ett bokslut.

Affärsutvecklingsprojektet ”Solo-Mikro” ger dig många möjligheter
Du kommer att fokusera på att affärsutveckla ditt eget företag men samtidigt finns möjlighet att bygga nätverk med andra företagare i din närhet eller bransch. Du får även träffa erfarna konsulter, som delar med sig av kunskap och erfarenhet, som kan vara till nytta i framtiden.

Intresseanmälan och mer information
Vill du utveckla ditt företag genom ”Solo-Mikro”? Gör en intresseanmälan redan idag på almi.se. Kostnaden för dig som företag är 1000 kr exkl. moms och detta faktureras efter tecknade av avtal med ditt företag.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

3 responses to “Utveckla ditt företag tillsammans med andra

  1. Kan man delta även om man bor i Sörmland?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s