Vad är en säljande bild? – Fotokurs

I tisdags genomförde Turismfunktionen på VKL en kurs om bilder för företag inom besöksnäringen i Västmanland. Även ett par företagare från närliggande län hade tagit sig till vackra Kungsörstorp för att lära sig mer om vad som krävs av en bild i olika sammanhang.

Fotokurs2016Föreläsare på kursen var Ulrik Södergren från Digitalfotografen. Deltagarna fick lära sig mycket och föreläsningarna blandades med praktiska gruppövningar. Lärdomar var bl.a. att man kan göra mycket för sociala medier med enkla medel om man tänker efter kring motiv, ljus och komposition. I vissa fall kan det dock vara en god investering att anlita en professionell fotograf med riktig utrustning. Detta kunde en av deltagarna vittna om. Hon driver en boendeanläggning i Sörmland och såg en tydlig ökning i bokningar efter att hon anlitat en fotograf som ägnade en dag åt att fota alla delar av verksamheten.

Kursen var mycket uppskattad och så här sa några av deltagarna:
”Underhållande och skicklig kursledare”
”Mycket spännande bildexempel och grupparbeten”
”Givande diskussion och erfarenhetsutbyten med folk från olika branscher men som ändå står med samma problem och utmaningar”

Vill du veta mer? Kontakta Åsa Stanaway.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s