En flygande start för regionens samarbete med WOW Air

Den 19 maj landar WOW Air på Stockholm-Västerås flygplats. Det blir premiären för det isländska flygbolagets nya rutter från Nordamerika via Island till Västmanland. Resenärer från San Francisco, Los Angeles, Toronto, Montréal, Boston och Washington DC kommer att kunna ta sig till regionen med bara ett stopp på Island på vägen.

WOW -omslagTurismfunktionen vid Västmanlands Kommuner och Landsting arbetar tillsammans med Västerås & Co, Stockholm-Västerås Flygplats och WOW Air för att på ett bra sätt förmedla det fantastiska utbudet i Västmanland till dessa resenärer. Som ett led i det arbetet har vi försett flygbolagets in-flightmagasins redaktion med textunderlag och bilder, vilket lett till att de i sitt senaste nummer presenterar Västmanlands udda boenden på ett uppslag.

– För oss är det viktigt att informera besökare om vad vi har att erbjuda så att de väljer att uppleva även Västmanland, i stället för att åka direkt till Stockholm, säger Åsa Stanaway, Internationell Säljchef på VKL.

I samband med premiärflyget den 19 maj sker en pressresa för journalister verksamma på de nya destinationerna. Under två dagar kommer de att få se och uppleva några av våra mest spännande attraktioner och aktiviteter. Vår förhoppning är att det ska leda till fler intressanta artiklar om Västerås och Västmanland i nordamerikansk media.

.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s