Studieresa till World Travel Market i London -inbjudan

VKL erbjuder besöksnäringen i Västmanland en studieresa till världens näst största resemässa World Travel Market (WTM) i London.

World Travel Market 2011, ExCeL London. Overview image.

World Travel Market 2011, ExCeL London.
Overview image.

Du kommer tillsammans med en liten grupp andra svenskar att delta på ett kunskapsseminarium om den brittiska marknaden, med särskilt inbjudna föreläsare. Här får du en chans att lära dig mer om vad brittiska resenärer efterfrågar och hur du kan nå dem. Därefter äter vi en gemensam middag, som ger möjlighet till diskussion och frågor. Under mässdagarna kommer du att förses med ett inträdeskort som ger dig möjlighet att delta på WTMs populära ”Speed Networking”. Här får du en chans att under korta möten presentera dina allra bästa erbjudanden till inköpare och media. Resterande tid kan du fritt välja seminarier i världsklass, besöka VisitSwedens monter, där VKL kommer att ha ett bord, samt gå runt på mässan för att hitta inspiration och idéer.

Kunskapsseminariet hålls på söndag eftermiddag den 6 november. Mässan pågår 7-9 november och ”Speed Networking-eventet” inträffar på måndag morgon, så du behöver inte stanna under hela mässan om du inte vill.

För mer information och anmälan, senast den 29 augusti.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s