Alla tjänar på friluftsliv -välkommen på seminarium

Välkommen till ett seminarium om hur vi kan utveckla friluftslivet i Västmanland. Med seminariet vill vi att alla som är engagerade i eller arbetar med frågor kopplade till friluftsliv i länet ska träffas, få inspiration och utbyta idéer och erfarenheter. Vi kommer bland annat få lyssna på professor Klas Sandell, mångårig forskare inom friluftsliv.

sk_03287Detta är det första av ett antal kommande seminarier där vi diskuterar friluftsliv ur olika vinklar. Under denna första träff pratar vi om på vilka sätt alla människor tjänar på att ha tillgång till ett vardagsnära friluftsliv. Under dagen varvar vi både föreläsningar och gruppdiskussioner. Vi värdesätter och vill ta till vara just din erfarenhet och dina idéer kring friluftsliv.

Seminariet väder sig till kommuner, organisationer, myndigheter, företag, politiker och intresserade privatpersoner. Dagen anordnas av Länsstyrelsen tillsammans med Västmanlands kommuner och landsting (VKL) och Västerås stad. Ett mer detaljerat programmet kommer att skickas ut senare.

Vi kommer att vara på Aros Congress Center (ACC) i Västerås den 14 december 2016, Munkgatan 7.

Inbjudan med länk till anmälan, senast den 7 december.

Varmt välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s