Om oss

Västmanland Turism är en del av Region Västmanland och stödjer utvecklingen av en hållbar och mer lönsam turismnäring i Västmanlands län och Stockholm-Mälardalsregionen.

En hållbar turismnäring definieras som ”En näring som med uthållig lönsamhet levererar upplevelser som motsvarar eller överträffar besökarens förväntningar och som ger samhället ett mervärde utan att äventyra de gemensamma resurserna för kommande generationer”.

Våra insatser utgår ifrån de krav och förväntningar som ställs av målgruppen Den globala resenären. Insatserna sker med ett tydligt affärsfokus tillsammans med dem som målmedvetet utvecklar hållbara verksamheter.

Genom vår blogg, Facebooksidan och Twitter kan du ta del av vårt arbete.

Har du några frågor kring vårt arbete är du varmt välkommen att kontakta Henrik Wester, Turismchef, via telefon 021-481 82 54 eller e-post henrik.wester@regionvastmanland.se.

2 svar till “Om oss

  1. Hoppas att alla kom hem utan problem idag 19/11. Mycket trevligt att ha alla mina kollegor hos oss i Norberg idag!

    • Hej Eva-Lena!

      Roligt att du är på hugget och nyttjar vår nya blogg, ser fram emot fler mer respons framöver. Du får mycket gärna skicka mig förslag på nya inlägg och diskussioner. Längst ner till höger finns det ett anmälningsformulär som gör att du får e-post när nya inlägg publiceras på bloggen – kanske något att nyttja?

      Tack för ett bra värdskap idag, det blev ett riktigt bra möte idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s