Turismfunktionen på Region Västmanland

Region Västmanland stödjer utvecklingen av en hållbar och mer lönsam turismnäring i Västmanlands län och Stockholm-Mälardalsregionen.

En hållbar turismnäring definieras som ”En näring som med uthållig lönsamhet levererar upplevelser som motsvarar eller överträffar besökarens förväntningar och som ger samhället ett mervärde utan att äventyra de gemensamma resurserna för kommande generationer”.

Våra insatser utgår ifrån de krav och förväntningar som ställs av kunderna på utvalda marknader. Insatserna sker med ett tydligt affärsfokus tillsammans med dem som målmedvetet utvecklar hållbara verksamheter.

Övergripande kvalitativa mål
* Att vara den självklara partnern för företag, organisationer och kommuner som utvecklar en hållbar turismnäring i Västmanlands län och Stockholm-Mälardalsregionen.
* Att vara en inspiratör, mötesplats och en resurs vid utveckling av nya och befintliga turistföretag, besöksmål och destinationer.

Genom vår blogg och Facebooksidan ”Turism i Västmanland” kan ni ta del av och vara med och påverka vårt arbete. Bloggen och Facebooksidan kompletteras med uppdateringar via Twitter.

 

2 responses to “Turismfunktionen på Region Västmanland

  1. Hoppas att alla kom hem utan problem idag 19/11. Mycket trevligt att ha alla mina kollegor hos oss i Norberg idag!

    • Hej Eva-Lena!

      Roligt att du är på hugget och nyttjar vår nya blogg, ser fram emot fler mer respons framöver. Du får mycket gärna skicka mig förslag på nya inlägg och diskussioner. Längst ner till höger finns det ett anmälningsformulär som gör att du får e-post när nya inlägg publiceras på bloggen – kanske något att nyttja?

      Tack för ett bra värdskap idag, det blev ett riktigt bra möte idag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s