Vi erbjuder…

Turismfunktionens insatser utgår ifrån de krav och förväntningar som ställs av kunderna på utvalda marknader. Kraven och förväntningarna definieras genom marknadsanalyser och etablerade kvalitetsmärkningssystem. Insatserna sker med tydligt affärsfokus tillsammans med dem som målmedvetet utvecklar hållbara verksamheter.

 turismna%cc%88ring-2017_sid-1… internationellt försäljning
Den internationella affärsutvecklingen sker parallellt med det nationella arbetet och riktar sig till dem som erbjuder och utvecklar produkter för utländska kunder.

För att tydliggöra och underlätta för företag/organisationer att delta i det internationella arbetet har vi tagit fram en modell över vår utvecklingsprocess med beskrivning av kriterier, förmåner och kostnader. Genom detta arbetssätt kan vi tillsammans säkerställa att ditt företag/organisation deltar i rätt aktiviteter och utvecklingsinsatser utifrån de förutsättningar och ambitioner er verksamhet har.

Läs mer i Utvecklingsprocess för turismnäringen i Västmanlands län 2017.

… kompetensutveckling och utvecklingsprocesser
Turismfunktionen arrangerar utbildningar och utvecklingsprocesser som är specifikt framtagna för företag och organisationer inom turismnäringen. Vill du ha kommande inbjudningar och nyhetsbrev? Skicka ett e-post till henrik.wester@regionvastmanland.se och anmäl ditt intresse.

… en webbplats för besökare i Västmanlands län
Webbplatsen vastmanland.se finns på två språk, svenska och engelska, och är till för de företag och organisationer som erbjuder upplevelser, boende, förtäring och andra tjänster inom turismnäringen i Västmanlands län.

One response to “Vi erbjuder…

  1. Pingback: Turism i Västmanland – 2012 in blogging | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s