Vi erbjuder

Genom att gå med i vår utvecklingsprocess får du och din verksamhet ta del av en mängd olika förmåner anpassade för att hjälpa till att utveckla din verksamhet. Tillsammans skapar vi attraktionskraft genom hållbar tillväxt!

Vi har utvecklat en process som ger dig möjlighet att välja nivå på samarbetet med oss. Det finns tre nivåer: Klara, Färdiga och Kör! med olika förmåner, till exempel kvalitet- och hållbarhetsutveckling, internationalisering och handledning i digitala kanaler/sociala medier. Det finns också en del förutsättningar som måste vara uppfyllda. Läs mer i Utvecklingsprocessen.

Västmanland Turism som är en del av Region Västmanland ansvarar för samordning och utveckling av besöksnäringen i regionen. Vi arbetar utifrån visionen ”att Västmanlands läns turismnäring växer hållbart och består av verksamheter som ger livskraft till invånare, besökare och samhället i stort – i hela regionen”.

Det är du som turismaktör som sätter Västmanland på kartan genom att ta emot länets besökare med ett gott värdskap och hållbara produkter. Vi bidrar med övergripande samordning och insatser för att stärka ditt erbjudande ytterligare.

Läs om våra tjänster och anmäl dig till vår utvecklingsprocess!

Har du några frågor kring vårt arbete är du varmt välkommen att kontakta Henrik Wester, Turismchef, via telefon 021-481 82 54 eller e-post henrik.wester@regionvastmanland.se.

Ett svar till “Vi erbjuder

  1. Ping: Turism i Västmanland – 2012 in blogging | Turism i Västmanland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s